За нас

За насЗа нас трябва да знаете едно – най-важното за нас сте Вие и Вашият комфорт. Фирма „Летисити” бе създадена с цел да повишим качеството на средата, в която живеем. Екипът ни се старае да отговори на очакванията и потребностите на нашите клиенти.

Замисляли ли сте се, колко опасни могат да бъдат химикалите, които се съдържат в почистващите продукти на масовият пазар и какви са последствията върху здравето ни. Все по-често се срещат хора с различни алергии, сенна хрема, непоносимост към един или друг продукт. Добрата новина, е че ние Ви предлагаме алтернатива, с която да се погрижите за зравето си, затова на децата си, близките и домашните си любимци. Факт е, че прекарваме значителна част от времето си у дома или офиса, затова на тези места е добре да се поддържа здравословна и уютна среда. Това са фактори, които със сигурност Ви карат да се чувствате добре, да бъдете по-здрави и по-продуктивни в това, което правите.

Ние, от фирма Летисити избрахме да работим в хармония и с мисъл за природата. Еко почисването на дома и офиса е също толкова ефективно, колкото и останалите методи, но има едно основно преимущество – липсата на вредни химикали!